Biografie

Bart Meyer baande zich een weg naar deze wereld op 23 Augustus 1980, en werd geboren in het Zeeuwse plaatsje Schore. Op zijn vierde jaar verhuisde hij met zijn ouders, oudere broer en jongere zusje naar Wemeldinge, een groter dorp 10 km verderop. Kort daarna scheidden zijn ouders en bracht hij hier dan ook de rest van zijn jeugd door. Hij maakte kennis met voetbal en raakte meteen verliefd op het spel. Hij werd een talentvolle voetballer die moeilijk van de bal te krijgen was.

Na de lagere school, kwam de middelbare school in Goes. Na het halen van zijn diploma volgde hij een 3 jarige opleiding en na zijn stage in Engeland besloot hij op 19 jarige leeftijd, zich in te schrijven bij een aantal foto modellen bureaus. Dit met succes. Na een paar opdrachten werd hij genomineerd als “Mister Holland”, wat hij uiteindelijk ook is geworden en waardoor hij vervolgens in Duitsland moest strijden met de andere misters van de wereld.

Na zijn terugkomst is hij voor een half jaar in Montpellier (Zuid-Frankrijk) gaan wonen om daar communicatie en taal te gaan studeren aan de “Universit√© Paul Valery”.

(…)